Omdömen

5
Baserat på 6 recensioner
Bo & familie (Danmark)
En vidunderlig stuga!

Vi har haft en fantastisk uge i Fjällyckan, - en herlig stuga! Fin arkitektur og så mange fine detaljer – og vældig hyggeligt indrettet. Når man har boet der, forstår man til fulde, hvorfor stugan har fået dette navn. Tak til Anna og Gustaf for nyttig information om de mange, fine längdåkningsmuligheder i området. Vi vil meget gerne have lov at komme igen en anden gang, og vi vil absolut rekommandere Fjällyckan til andre :-)

Familj med äldre barn  |  0  |  Besöksdatum 2/2019

Johanna o Andreas (Sverige)
Vecka 1 2019

Det är tredje gången vi bor här och vi stortrivs i stugan som har allt för oss som har tre barn 3-10 år. Nytt för i år är att vi testade skidbussen som går ca 50 m från stugan! Mkt smidigt! Tack för i år!

Familj med små barn  |  0  |  Besöksdatum 1/2019

Maria o Daniel (Sverige)
Toppenstuga!

Stugan är ljus och fin med både bastu och kamin för extra mys. Vi saknade inget under vår vistelse och hade en jättehärlig weekend med bara fyra km till härliga backar. Vi kommer gärna tillbaka till denna fina och fräscha stuga!

Familj med små barn  |  0  |  Besöksdatum 4/2018

Tobias och Therese Persson (Sverige)
Jättehärlig och fin stuga!

Vi hittade hemsidan av en slump. Vi var två familjer som hyrde stugan en weekend i januari. Två föräldrasovrum med dubbelsäng, varav det ena på ett jättehärligt rymligt loft, och två våningssängar i ett rum som passade till barnen. Plats för två bilar precis utan entréfördörren. Allt var nytt, ljust och fräscht, jättehärligt fönsterparti. Vi åkte skidor, njöt och hade det bra. Lagomt bilavstånd till backen om man nu inte ville ta skidbussen som gick en bit bort. Vi längtar redan tillbaka. Stort tack för att vi fick hyra! Tobias o Therese från Hammarö med familj

Familj med små barn  |  0  |  Besöksdatum 1/2018

Andreas & Johanna (Sverige)
Barnvänligt

En underbar långhelg i Fjällyckan. Huset har Sälens kanske ljusaste och rymligaste storstuga. Barnen plockade blåbär in på husknuten. Parkering intill huset, nära till service och motionsspår.

Familj med små barn  |  Besöksdatum 8/2017

Lena och Hans (Sverige)
Vi kommer tillbaka!

Vilken tur att vi hittade denna nya, superfina och fräscha stuga! Den hade allt vi kunde önska vad beträffar utrustning och ligger dessutom nära till allt men ändå lugnt och tyst. (Där fanns t o m utrustning för de allra minsta såg vi) Kan varmt rekommenderas! Vi kommer definitivt tillbaka! Lena & Hans

Moget par  |  Besöksdatum 7/2017

Boka direkt
Laddar...
Ojsan!
Du kör en webbläsare vi inte stöder helt. Vänligen uppgradera den för en bättre upplevelse.
Vår webbplats fungerar bäst med Google Chrome.
Så uppgraderar du webbläsaren